Preguntes Freqüents

Coneix-nos

Què diferència els formatges de cabra de Cal Quitèria d’altres formatges comercials?

Els formatges de cabra de Cal Quitèria es distingeixen per la seva elaboració artesanal i acurada. Disposem de la llet de la nostra explotació i així garantim uma matèria primera excel·lent. Utilitzem mètodes tradicionals que preserven les propietats naturals de la llet de cabra i evitem l’ús d’additius artificials. A més, les nostres cabres són criades en un entorn privilegiat que garanteix la qualitat de la llet, garantida amb el segell de Llet de Cabres Catalanes i altres certificacions de qualitat.

Quant tarda a arribar una comanda?

Les comandes es processen en un termini de 24 hores després de la confirmació i s’envien mitjançant transport refrigerat. El temps d’entrega a la Península se situa dins d’un termini de 48 a 72 hores des de la seva sortida.

Es poden menjar les escorces dels formatges?

En molts casos, les escorces dels formatges són totalment comestibles i fins i tot poden aportar un sabor addicional. Tanmateix, en alguns formatges, les escorces poden ser molt dures o no ser agradables de menjar. És millor llegir les indicacions específiques de cada formatge o preguntar al nostre servei d’atenció al client per assegurar-se de si les escorces són adequades per al consum.

He de pagar despeses d’enviament?

Si la teva compra supera els 40 euros d’import, no hauràs de pagar cap despesa d’enviament.

El cost d’enviament per comandes que no superin els 40 euros d’import variarà en funció de la teva ubicació i les opcions d’enviament disponibles.

Quins beneficis nutricionals té la llet de cabra

La llet de cabra és baixa en lactosa, la qual cosa la fa adequada per a aquells amb intolerància a la lactosa. A més, és coneguda per la seva facilitat digestiva, sent una opció ideal per a persones amb problemes digestius o estómacs sensibles. D’altra banda, té un baix contingut de caseïna, la proteïna de la llet més associada amb al·lèrgies i intoleràncies.

Així mateix, hi ha evidències que suggereixen que la llet de cabra pot ajudar a reduir els nivells de colesterol en sang i és una excel·lent font de calci i vitamina D, essencials per a la salut dels ossos i les dents. A més, gràcies a la seva riquesa en ferro i altres nutrients, la llet de cabra pot contribuir a millorar la recuperació de l’anèmia. La seva composició també és similar a la llet materna, la qual cosa la fa una opció adequada per a nadons i infants quan la llet materna no és una opció viable.

Com conservar els formatges correctament?

Per conservar els formatges de forma adequada, és important mantenir-los refrigerats en una temperatura d’entre 4 °C i 8 °C. El millor és guardar-los en una bossa hermètica o en paper per mantenir la seva humitat i evitar que s’assequin. Evita deixar el formatge obert senser tapar a la nevera, ja que pot provocar que perdi les seves característiques organolèptiques.

Quins mètodes de pagament accepteu?
  • Targeta de crèdit/dèbit: Pots realitzar la teva compra utilitzant les targetes de crèdit o dèbit més comunes, com Visa, MasterCard, American Express i altres.
  • PayPal: També acceptem pagaments a través de PayPal, una plataforma de pagament en línia segura que us permet usar el vostre compte PayPal o una targeta vinculada per fer la compra.
  • Transferència bancària: Si ho prefereixes, pots fer una transferència bancària directa des del vostre compte bancari al compte de Cal Quitèria. Recorda que aquesta opció pot requerir més temps de processament.
Què passa si la comanda arriba i no soc a casa?

Si el missatger arriba i no ets a casa per rebre la teva comanda de Cal Quitèria, normalment deixarà un avís o intentarà contactar amb tu mitjançant les dades de contacte que hagis proporcionat en el moment de fer la comanda. En molts casos, podràs acordar una nova entrega amb el missatger o indicar un lloc segur on deixar la comanda si no estàs disponible. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres.

Skip to content